Världen nås via Alingsås Resebutik!

Telefon: 0322 -102 21
E-post: info@alingsas-resebutik.se

Tågresor

Hos oss kan du kan du köpa dina tågbiljetter inrikes och utrikes till bästa pris. Vi hjälper även till att boka resor med MTRX det RÖDA snabbtåget till Stockholm!

Vi säljer biljetter till: SJ, VY, Snälltåget, Arriva, Kust till Kust, Öresundståg, Länstrafik mm

Tågbiljetter i och till utlandet!

Speciella tågbiljetter i utlandet kan vi även hjälpa dig att boka. Förutom INTERRAILKORT, One County Pass (om du bara vill resa runt i ett land) säljer vi även biljetter med DB Bahn, ÖBB, CBB, Eurostar, SNCF, TrenItalia med flera..

Hör med oss först!

Vid resa med tåg till Utlandet gäller; sänd gärna på mail

Viktig information för oss att få direkt är; Antal resenärer, vuxna, seniorer eller barn. Detta då flera tågoperatörer ändrat sina bokningskanaler och kräver mer uppgifter, så för att vi skall kunna boka in något, behöver vi redan vid er förfrågan; samtliga resenärers namn, såsom i passet, födelsedatum (ej de 4 sista) och passnr.

Tack på förhand

Utresa varifrån och vart samt tänkta datum. Jag svarar er på ert mail.

Beroende på bokningsläget och "trycket" på inkommande beställningar, så KAN det ta upp till 3 veckor, innan vi hinner ge svar.

Det går inte snabbare om ni ringer, då vi då inte hinner jobba med era beställningar.

Tillgång till Platsreservationer skiljer sig i Europa, från 6 månader genom Tyskland till 2-3 månader i de andra länderna i Europa.

Vi har fasta priser på Interrailkort och 23% tillägg på platsbiljetter i samband med IR korts köp.

Enbart platsbokningar kan vi tyvärr inte hjälpa er med.

När vi gjort en bokning och kommit med förslag emotser vi en deposition från c:a 1000:-/person denna dras av sedan från slutsumman.

Avbeställningar av påbörjade resor tar vi ut en avbokningskostnad, med minst 500:- som beror på antalet timmar vi lagt ner till sökningar, ändringar och ombokningar.